Huur en verhuur

Op de markt voor de huur en verhuur van zowel woonhuizen als bedrijfspanden staat Vosters Onroerend Goed eveneens zijn mannetje. Voor veel mensen is het vaak moeilijk om een woonhuis of bedrijfspand op een goede manier te verhuren. Het is zaak dat er goede huurovereenkomsten worden opgesteld en dat de huurder financieel wordt doorgelicht.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst komen allerlei zaken aan de orde zoals: hoeveel moet er betaald worden als borgsom, welke huurprijs mag of moet ik vragen, wie betaald de servicekosten, hoelang loopt deze huurovereenkomst, wie is juridisch de huurder, wie betaald het gas/water en electra, hoe zit het met huisdieren houden in het woonhuis, mag ik iets veranderen aan het gehuurde, welke verzekeringen moet ik als huurder extra afsluiten etc etc. Al deze zaken en vragen kan Vosters Onroerend Goed voor U verzorgen.

U ziet het, heeft U iets te verhuren neem dan even met ons kantoor contact op. Wij doen het "Vastgoed" voor U!

Neem contact met ons op
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!