Huur en verhuur

Als u plannen heeft om een woning of bedrijfsgebouw te huren of te verhuren kunnen wij u hier mee van dienst zijn. Met een grote eigen vastgoedportefeuille en de vele contacten met proffesionele verhuurders durven wij ons de grootste verhuurder van De Kempen te noemen. Met huur en verhuur hebben wij zodoende een jarenlange ervaring zodat we elke situatie al wel een keer me ehebben gemaakt en u daarmee optimaal kunnen advisteren. 

Verhuur

We starten met het goed onder de aandacht brengen van uw object via funda. De reacties selecteren we op geschiktheid. Geschiktheid is natuurlijk eerst ‘past het bij uw wensen’, maar we kijken ook naar inkomsten (kan de huur betaald worden), eerdere huur (zijn er problemen te verwachten). Kortom, iemand die wij niet in ons huis willen hebben krijgt u ook niet.   
Als we de ideale kandidaat hebben gevonden is het zaak een juridisch juiste overeenkomst te maken, de borg moet geregeld zijn en er moten duidelijke afspraken over de jaarlijkse huurverhoging gemaakt worden.


Huur

Bij huur inventariseren we eerst uw huurwensen zoals; het object en natuurlijk de maximale huurprijs die u wilt betalen. Daarna houden we de markt voor u in de gaten en als er een geschikte woning is leggen we contact, kijken met u mee en beoordelen wij het huurcontract dat u aangeboden krijgt. Kortom u staat er niet alleen voor, wij kijken met onze vakbekwaamheid met u mee.
 

Neem contact met ons op
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!