Huis verkopen Bergeijk

Wanneer u wilt starten met de verkoop van uw huis in Bergeijk staat Vosters Onroerend Goed klaar om u van dienst te zijn. Bergeijk is een prachtig dorp dat precies voldoet aan de criteria van onze expertise. Door ervaring en deskundige vastgoed makelaars weten wij heel goed, net als u, wat de waarde van uw huis in Bergeijk is. Nog belangrijker is dat dit goed gecommuniceerd wordt naar potentiële kopers. Zo weet u zeker dat u uw huis in Bergeijk voor een eerlijke prijs verkoopt.

U als verkoper staat natuurlijk centraal! Wij vinden open communicatie en korte lijntjes ontzettend belangrijk. U wordt goed op de hoogte gehouden van alle belangrijke stappen in het proces. Om een goed begin te maken ontvangen we u dan ook heel graag voor een kop koffie op ons kantoor, daar kunnen we al uw wensen in acht nemen!


Woning in Bergeijk verkopen?

Wanneer u uw huis in Bergeijk of een omliggend dorp wil verkopen, bent u bij Vosters Onroerend Goed aan het juiste adres. Makelaar Jan Willems is de aangewezen makelaar voor woningen in Bergeijk en dat is geen toeval. Jan Willems is al jarenlang werkzaam in de regio en kent Bergeijk als zijn broekzak. 

U kunt voor vragen of het maken van een afspraak contact opnemen. We ontmoeten u graag!
 

Makelaar Jan Willems

Jan Willems is zelf woonachtig in Bergeijk en is helemaal overtuigd van de charme die het dorp biedt en weet dit als de beste over te brengen. Voordat Jan Vosters Onroerend Goed kwam versterken, was hij jarenlang werkzaam in de financiële sector waar hij over alle aspecten van vastgoed heeft geleerd. U heeft aan Jan een gedreven makelaar die streeft naar een succesvolle verkoop van uw huis in Bergeijk.


Meer weten over het verkopen van uw huis in Bergeijk?

Wilt u uw huis verkopen in Bergeijk of bent u op zoek naar extra informatie? Neem dan contact op met Jan Willems, u kunt bellen op 06-53146364 of mailen naar jan@vostersonroerendgoed.nl. 
Meer informatiepagina's
Makelaar Hoogeloon | Makelaar Luyksgestel | Makelaar Goirle | Makelaar Hart van Brabant Huis verkopen Goirle
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!