Makelaar Hapert

 

Wilfred Oostenbrink - uw makelaar in Hapert

Bent u op zoek naar een makelaardij in Hapert? Vosters Onroerend Goed is dé makelaar in de regio Hapert voor u. Wij zijn gevestigd in Bladel en zijn onder andere actief in Noord-Brabant, Limburg en zelfs in het buitenland. In onze portefeuille beschikken we namelijk ook over verschillende Belgische woningen. Om deze reden zijn we niet alleen gefixeerd op makelaardij in Hapert, maar kijken we naar het bredere plaatje. 

Wij zijn van mening dat het belangrijk is dat het gehele proces vlot en transparant verloopt, zodat u er geen hinder van ondervindt. Voorgaande klanten koppelen dit regelmatig terug aan ons en prijzen ons vanwege onze goede service. Lees hier wat onze klanten over ons zeggen.


Makelaardij in Hapert

Wilfred Oostenbrink is onze makelaar in Hapert. Zelf woont hij in Reusel, maar zijn netwerk reikt verder dan dat. Hij hecht veel waarde aan zijn netwerk en is hier ook dagelijks actief mee bezig. Het is voor hem belangrijk dat de klant zich gehoord en gezien voelt en daarom zal hij deze relatie tijdens het proces goed onderhouden. Onze makelaar in Hapert is betrouwbaar en heeft verstand van zijn vak. Door zijn voormalige werkzaamheden is hij voorzien van een hoge dosis kennis. Deze kennis zul je dan ook zeker terugzien in het proces. Wilfred weet waar hij over praat en communiceert op een duidelijke manier. Zoekt u een bekwame makelaar in Hapert, dan bent u bij Wilfred zeker aan het juiste adres. 

Voor advies over het aankopen of verkopen van een woning in Hapert, kunt u onze makelaar in Hapert mailen of bellen. Hiervoor is hij altijd bereikbaar. Gebruik hiervoor het mailadres wilfred@vostersonroerendgoed.nl en telefoonnummer +31(0)622855129.
Meer informatiepagina's
Huis verkopen Goirle | Makelaar Esbeek | Makelaar Hart van Brabant | Makelaar Goirle
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!