Makelaar Oirschot

Joost Schima

Ook de gemeente Oirschot behoort tot het gebied van Vosters Onroerend Goed. Hier streven wij naar dezelfde waarden als in de andere gemeentes: betrouwbaarheid, transparantie en een goede communicatie met de klant. Wij willen dat alles zo vlot en goed mogelijk gaat, zodat iedereen met een tevreden gevoel uit het proces komt. Al meer dan twee decennia lang zien wij positieve reacties terug van de mensen. Dit bevestigt het beeld dat de makelaardij Oirschot en de makelaar Oirschot ontzettend goed werk leveren. Wij hebben een jonge vastgoedmakelaar voor de regio Oirschot. Hij vertegenwoordigt hier onze makelaardij met grote klasse.

Vastgoedmakelaar Oirschot

Joost Schima is de makelaar in Oirschot. Hij staat dag in dag uit klaar voor u en probeert u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Joost is een van onze jongere makelaars en zorgt daarom met zijn invloeden voor een frisse wind bij Vosters Onroerend Goed. Joost heeft de opleiding Vastgoed  & Makelaardij genoten aan de Fontys Hogeschool en weet daarom precies wat een vastgoedmakelaar Oirschot moet kunnen. Joost is een vrolijke en enthousiaste persoonlijkheid. Het woord ‘probleem’ komt niet in zijn woordenboek voor en daarom gaat hij altijd voor het beste resultaat. Hij vindt klant tevredenheid en stiptheid enorm van belang en dit zien de klanten ook bij hem terug. Heeft u een vraag voor Joost of wilt u advies voor een huis in de regio, dan kunt u bellen naar +31(0)65343306432 of mailen naar joost@vostersonroerendgoed.nl
Meer informatiepagina's
Makelaar Middelbeers | Makelaar Duizel | Huis verkopen in Eersel | Makelaar Hoogeloon Makelaar Esbeek
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!