Makelaar Veldhoven

Uw makelaar in Veldhoven - Mark Somers 

Met trots introduceren wij Mark Somers, de makelaar van Vosters Onroerend Goed die verantwoording draagt voor de gemeente Veldhoven. Dhr Mark Somers heeft ondertussen al heel wat jaren in de vastgoedbranche onder de riem zitten. Mark weet door zijn ervaring met grote inkoopprojecten uitstekend te onderhandelen met oog voor de wensen en behoeften van de koper of verkoper. Naast de gemeente Veldhoven is Mark ook actief in Eersel en omstreken. Zelf komt Mark uit Bladel en woont hij in Duizel. We kunnen wel zeggen dat hij een doorgewinterde regio specialist is.

Als u op zoek bent naar advies of hulp over de verkoop of aankoop van uw woning, kunt u erop vertrouwen dat deze makelaar in Veldhoven de nodige ervaring heeft en er alles aan zal doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
 

Makelaardij in Veldhoven

Een goede vastgoedmakelaar in Veldhoven vereist een aantal belangrijke eigenschappen om te zorgen dat de koper en/of verkoper een tevreden en onbezorgd proces ervaart. We leggen graag kort uit waarom Vosters Onroerend Goed hier de juiste makelaars voor heeft.

Onze makelaar in Veldhoven heeft een groot netwerk in de vastgoedbranche, zoals alle makelaars bij Vosters Onroerend Goed. Hierdoor kan er snel geschakeld worden om uw wensen duidelijk in kaart te brengen waar u spoedig achter zal komen. Het onderhouden van een waardevol netwerk vergt directe en open communicatie. Een eigenschap die ook direct vertaald naar u als koper of verkoper. Wij hechten veel waarde aan een fijne communicatie waarin u op de hoogte blijft van alles wat er toe doet. Op die manier bouwen wij vertrouwen op waardoor u ontzorgt wordt.

Bent u op zoek naar een woning in Veldhoven of wilt u uw woning in Veldhoven verkopen? Neem dan contact op met Mark Somers, onze makelaar in Veldhoven. Onze makelaar in Veldhoven is te bereiken op +31657355095 en via m.somers@vostersonroerendgoed.nl.
 
Meer informatiepagina's
Huis verkopen in Reusel | Makelaar Esbeek | Makelaar Casteren | Makelaar Haghorst
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!