Makelaar Wintelre

MAKELAAR WINTELRE

Bent u op zoek naar een makelaar in Wintelre? Dan bent u bij Vosters Onroerend Goed aan het juiste adres. Als sinds 1992 zijn wij actief op de vastgoedmarkt. En zo hoort ook Wintelre tot ons werkgebied. Voor Makelaar Wintelre bent u bij Joost Schima aan het juiste adres. Deze gedreven en goedlachse makelaar staat altijd voor u paraat. Het werkgebied omslaat de regio’s Middelbeers, Best en Oirschot. Hier streven wij naar dezelfde waarden als in de andere gemeentes: betrouwbaarheid, transparantie en een goede communicatie met de klant.
 

Joost Schima

Joost Schima is de makelaar in Wintelre. Hij staat dag in dag uit klaar voor u en probeert u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Joost is een van onze jongere makelaars en zorgt daarom met zijn invloeden voor een frisse wind bij Vosters Onroerend Goed. Joost heeft de opleiding Vastgoed  & Makelaardij genoten aan de Fontys Hogeschool en weet daarom precies wat een vastgoedmakelaar Oirschot moet kunnen. Joost is een vrolijke en enthousiaste persoonlijkheid. Het woord ‘probleem’ komt niet in zijn woordenboek voor en daarom gaat hij altijd voor het beste resultaat. Hij vindt klant tevredenheid en stiptheid enorm van belang en dit zien de klanten ook bij hem terug. Heeft u een vraag voor Joost of wilt u advies voor een huis in de regio, dan kunt u bellen naar +31(0)65343306432 of mailen naar joost@vostersonroerendgoed.nlPanden gezocht!

Als verkoopmakelaar Wintelre zijn wij dan ook altijd opzoek naar de volgende typen objecten: Vrijstaande woningen Wintelre, Tweekappers Wintelre, tussenwoningen Wintelre, Appartementen Wintelre en Hoekwoningen Wintelre.
Meer informatiepagina's
Makelaar Middelbeers | Makelaar Riel | Makelaar Vessem | Huis verkopen Oisterwijk
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!