Helaas, dit pand is verkocht

5527 CR Hapert

Brochure

Omschrijving

Ruime tweekapper met carport en hobbyruimte/garage.

Ruime tweekapper met carport en hobbyruimte/garage. Deze woning is door de jaren heen perfect onderhouden en met recht instapklaar te noemen. De woning is gelegen in de Orion, een gewilde woonlocatie met veel groenvoorzieningen. Het centrum van Hapert is op loopafstand en de goede verbinding met de A67 maakt steden als Eindhoven, Antwerpen etc. goed bereikbaar.


Kenmerken
• Woonoppervlakte 113 m2
• Gebruiksoppervlakte totaal 174 m2
• Inhoud 465 m3
• Bouwjaar 1970
• Perceeloppervlakte 240 m2
• Ligging: in rustige woonwijk met veel groen.
• De woning is in 2020 grotendeels vernieuwd.
• Nagenoeg overal kunststof kozijnen.
• Duurzaam:
o Dubbelzijdige/HR++ beglazing.
o Spouwmuurisolatie.
o Energielabel D
• Verwarming en warm water middels HR-combiketel uit 2020.
• Voorzieningen/bijgebouwen
o Carport 23 m2
o Multifunctioneel bijgebouw 38 m2 (voormalig garage, momenteel in gebruik als hobbyruimte)

Onderstaand treft u een omschrijving van de indeling van de woning.
Begane grond
U betreedt de woning via de hal/entree met meterkast (modern, 12 groepen incl. kookgroep en 3 aardlekschakelaars), toilet (volledig betegeld, hangend closet en fonteintje), trapopgang naar de eerste verdieping en doorgang naar de woonkamer en keuken. In de hal zit verder nog een vaste garderobekast en een kelderkast.

De woonkamer is in L-vorm en beschikt over grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. De woonkamer -en de rest van de begane grond- is strak gestuukt. Er ligt een tegelvloer en er zijn inbouwspots in het plafond voorzien. In de woonkamer is ruim voldoende plaats voor de opstelling van een zithoek en een eethoek. Teruggekeerd in de hal gaan we naar de keuken.
Moderne keukenopstelling (2020) in hoekvorm. De keuken geeft fraai uitzicht over de achtertuin, en biedt ook toegang tot de tuin middels een loopdeur. In de keuken is de volgende inbouwapparatuur voorzien: 4-pits inductiekookplaat met afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron, koelkast en Quooker.

Eerste verdieping
De overloop van de eerste verdieping biedt toegang aan 3 slaapkamers, badkamer en de vaste trap naar de tweede verdieping.
De slaapkamers zijn allen van prima formaat waarbij de ouderslaapkamer royaal is qua oppervlakte. In alle slaapkamers ligt dezelfde vinyl vloer en verder wisselt de afwerking af tussen grof en strak stucwerk wanden, en stucwerkwanden plafonds en plafondplaten. U zult hier wederom merken dat alles zich in perfecte staat bevindt. Eén van de kamers beschikt over vaste inbouwkasten.
De badkamer is gelegen op de uitbouw van de woning en het dak loopt wat schuin weg. De muren zijn volledig betegeld. De badkamer is voorzien van ligbad, douchehoek, hangend toilet en wastafel.

Tweede verdieping
Middels vaste trap bereikbare zolder. De zolder is opgedeeld in 2 ruimten: voorzolder en slaapkamer. Op de voorzolder is veel bergruimte in reeds gerealiseerde vaste kasten. De Cv-installatie is hier ook opgesteld. De slaapkamer beschikt over een royale dakkapel en opbergruimte in kasten onder de schuinte van de kap.

Buitengebeuren
De achtertuin is volledig verhard en onderhoudsvriendelijk. Diverse borders met vaste beplanting zorgen voor wat kleur in de tuin. Er zijn diverse zonneluifels aan de achterzijde van de woning aanwezig omdat deze gelegen is op het zuiden. De achtertuin is vrij achterom bereikbaar. De inrit van de woning biedt plaats voor twee tot drie auto’s op eigen terrein, gedeeltelijk onder de ruime carport met twee lichtkoepels. De voortuin is heel natuurlijk aangeplant met o.a. leibomen.

Garage/hobbyruimte
De voormalig garage is momenteel in gebruik als hobby en wasruimte. Het gebouw is degelijk gezet en in spouwmuur opgetrokken. Deze ruimte is eventueel te verwarmen met elektrische radiatoren. Diverse kunststof raampartijen en een houten pui aan de voorzijde zorgen voor voldoende lichtinval. Hier zijn tevens de aansluitingen voor de wasmachine en droger aanwezig. Betreft dus een multifunctionele ruimte met water en elektra, ook te gebruiken als salon-/kantoor aan huis (mits toegestaan door gemeente).


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Dennis van Driel, 0614207657 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!