Helaas, dit pand is verkocht

5531 CD Bladel

Brochure

Omschrijving

Karakteristieke tweekapper met garage.

Karakteristieke tweekapper met garage gelegen aan het Heeleind 90 te Bladel. Deze woning ligt op korte afstand van uitvalswegen en tegelijkertijd nabij het centrum van Bladel. De woning beschikt over 3 slaapkamers en een fraaie tuinkamer. De ruime garage is voor de klussen zeker een plus.

Kenmerken:
• Bouwjaar 1965,
• Perceeloppervlakte 216 m2,
• Woonoppervlakte 101 m2,
• Inhoud 445 m3,
• Ligging: aan woonwijk nabij centrum en uitvalswegen,
• 3 slaapkamers,
• Energielabel D,

Onderstaand treft u een omschrijving van de indeling van de woning.

Begane grond
U betreedt de woning via de garage en vervolgens de hal/entree met meterkast (6 groepen), toilet met fonteintje en trapopgang naar de eerste verdieping.

De woonkamer is L-vormig en heeft karakteristieke raampartijen. De schouw met ingebouwde houtkachel is de blikvanger in de kamer en zorgt voor een ‘sfeervolle en warme’ zithoek. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een kelderkast.

Vervolgens betreden we de keuken. De keuken is een echte leefkeuken, qua oppervlakte ruim en met een fraai uitzicht over de achtertuin. De keuken in hoekopstelling heeft veel bergruimte en het werkblad is royaal. De keuken is voorzien van de nodige apparaten (4-pits keramische kookplaat met afzuigkap, vaatwasser en koelkast), waarvan er enkele in 2020 zijn vervangen.
Achter de keuken is nog een aluminium tuinkamer aanwezig (2017) met schuifdeuren en lichtkoepel. Een fijne ruimte om te genieten.

Eerste verdieping
Teruggekeerd in de hal gaan we via de houten trap naar de eerste verdieping (betonnen verdiepingsvloer). Vanuit de overloop heb je toegang tot de 3 slaapkamers en badkamer.
De slaapkamers zijn qua oppervlakte allemaal van een voldoende formaat. De slaapkamers zijn vergelijkbaar met natuurlijke lichtinval, vloerbekleding, behang/stucwerk en houten plafonds. In één van de slaapkamers is in een vaste inbouwkast de aansluitingen voor de wasmachine en droger beschikbaar.

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van douchecabine met ventilatie, dubbele wastafel en hangend toilet.

Tweede verdieping
Middels vlizotrap bereikbare bergzolder met houten verdiepingsvloer. De bergzolder is ca. 190 cm hoog. Hier is ook de Cv-installatie opgesteld (Remeha Quinta 2006).

Buitengebeuren
Aan de woning is een houten garage (2017) met vliering en roldeur gerealiseerd, vanuit hier is ook de achtertuin bereikbaar. De achtertuin is volledig verhard en er is houten berging voor de nodige extra opslagruimte aanwezig.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!