Makelaar Duizel

Dé makelaar in duizel


Als u op zoek bent naar een makelaar in Eersel of Duizel bent u bij Vosters Onroerend Goed aan het juiste adres. Al sinds 1992 zijn wij actief in de verkoop en verhuur van onroerend goed. Hier streven wij naar dezelfde waarden als in de andere gemeentes: betrouwbaarheid, transparantie en een goede communicatie met de klant. In de gehele regio zijn wij actief in de volgende takken van de sport: verkoopmakelaar Duizel, verhuurmakelaar Duizel, Aankoopmakelaar Duizel, Aanhuurmakelaar Duizel, Taxaties Duizel en zo kunnen we nog wel even verder gaan. Ons makelaarskantoor zit gevestigd in Bladel, en onze makelaars wonen in hun rayon. Op die manier kunnen wij de prijs laag houden en de service hoog! Als verkoopmakelaar Duizel zijn wij dan ook altijd opzoek naar de volgende typen objecten: Vrijstaande woningen Duizel, Tweekappers Duizel, tussenwoningen Duizel, Appartementen Duizel en Hoekwoningen Duizel.
 

Mark Somers

Mark is woonachtig in Duizel, geboren in Bladel, en heeft jarenlang inkoop en financiële projecten uitgevoerd bij Center Parcs. Onderhandelen is Mark op het lijf geschreven. De afgelopen jaren heeft hij de nodige ervaring opgedaan met het aankopen en verhuren van onroerend goed. Bij hem zijn uw wensen op het gebied van kopen, verkopen of (ver)huren dan ook in goede handen. Gedreven en enthousiast zal hij u bijstaan om uw huis te verkopen of uw droomhuis te vinden. Hij is er voor u in de gemeenten Eersel, Veldhoven en omstreken. 

 

Contact

U kunt Mark bellen op 06-57355095 of mailen naar m.somers@vostersonroerendgoed.nl.
 
Meer informatiepagina's
Makelaar Veldhoven | Makelaar Hapert | Makelaar Riel | Makelaar Haghorst Makelaar Hoogeloon
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!