Makelaar Hart van Brabant

Als u op zoek bent naar een makelaar in Hart van Brabant bent u bij Vosters Onroerend Goed aan het juiste adres. Al sinds 1992 zijn wij actief in de verkoop en verhuur van onroerend goed. Hier streven wij naar dezelfde waarden als in de andere gemeentes: betrouwbaarheid, transparantie en een goede communicatie met de klant. In deze regio hebben wij meerdere makelaars zitten. De heer Dennis van Driel in gemeente Hilvarenbeek en Goirle, en de heer Cees Stouthart in Waalwijk Kaatsheuvel.
 

Dennis van Driel


Dennis is jong, flexibel, heeft alle benodigde kennis en is voorzien van een lading energie om uw woning zo snel en vakkundig mogelijk te verkopen of verhuren. De ervaring krijgt u er bij vanuit Vosters Onroerend Goed, wij zijn namelijk al 25 jaar actief in de Makelaardij in zo ongeveer alle andere takken van het onroerend goed. Ook verkoop/verhuur van bedrijfshallen, horecazaken, kantoorpanden en dergelijke is voor ons niks nieuws! Tevens is Dennis werkzaam als Makelaar Hilvarenbeek, Makelaar Haghorst, Makelaar Esbeek en Makelaar Goirle. Bent u zich aan het oriënteren om een nieuwe woning aan te kopen, dan is de eerste stap een waardebepaling. Deze voeren wij graag vrijblijvend voor u uit, zodat u een idee heeft wat uw woning in de huidige markt op zal leveren.
Met Dennis zijn no-nonsense aanpak en nuchtere kijk op de markt kan hij u van vele vastgoedoplossingen voorzien. Neem dan contact op met Dennis van Driel, Vosters Onroerend Goed via 06-14207657 of via de mail Dennis@vostersonroerendgoed.nl
 

Cees Stouthart


Binnen ons kantoor neemt Cees Stouthart de regio Kaatsheuvel voor zijn rekening. Naast Kaatsheuvel worden ook de regio’s Loon op zand, Waspik, Waalwijk, Tilburg, De Moer en Sprang-Capelle tot zijn werkgebied gerekend. Deze vastgoedmakelaar Kaatsheuvel wordt gekenmerkt door zijn brede kennis in de verzekeringswereld in combinatie met zijn bouwkundige achtergrond. Naast de verkoop van uw woning kan de heer Stouthart er ook voor zorgen dat er een bouwkundige keuring wordt opgezet voor de verkoop van uw woning. Verder zijn wij binnen ons kantoor dringend opzoek naar woningen. Mede doordat wij een groot aantal kopers gereed hebben kunnen wij garanderen dat uw woning snel verkocht wordt. Wilt u uw woning verkopen dan kunt u altijd bellen naar 06-51214071 of mailen naar cees@vostersonroerendgoed.nl.
 
Meer informatiepagina's
Makelaar Vessem | Huis verkopen in Bladel | Makelaar Duizel | Makelaar Esbeek Makelaar Oirschot
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!